Wie zijn wij

Mw. drs. Evelin-Pierre L.A. Dumfries rm

Evelin-Pierre is een zeer ervaren en hooggekwalificeerde Senior ad interim-manager met meer dan 23 jaar professionele werkervaring in de Nederlandse en Europese gezondheidszorg, welzijn, onderwijs en overheid. Zij is afgestudeerd als Gezondheidswetenschapper (1993), Intercultureel manager en expert op gebied van integraal personeelsbeleid. De principes van good governance hanteer ik en onderschrijf de ethische beroepscode voor ad interim-managers.

De verantwoordelijkheden en rollen zij in haar carrière bekleed heeft zijn:

  • Procesbegeleider en adviseur voor integrale bedrijfsvoeringvraagstukken voor verander en verbetermanagement voor directie/ bestuurders, toezichthouders en management.
  • Interim-manager met directe lijnverantwoordelijkheid in het hoger-management en topkader waarbij het zwaartepunt van de opdrachten lag in het creëren van een duurzame en flexibele professionele organisatie met een substantiële financiële verbetering van de organisatie.
  • Projectleider belast bij de implementatie en vormgeving van die opdrachten met organisatie-overstijgende kenmerken met regionaal impact en bij die landelijke vraagstukken op het gebied van wet en regelgeving en financieringsstelsel in de zorg en politieke vraagstukken.
  • Docent en Expert op het gebied van Strategisch Zorg Management op het master/doctoraal onderwijs in Nederland en Europees niveau: directeuren, managers, SME; trainer en coach voor organisaties en op het gebied van medische en technologische zorginnovaties in de zorg.

Zij is een expert in het opstellen van diagnoses met een Plan van Aanpak met een analytische en sterke focus op de toepassing, haalbaarheid en relevantie daarvan voor de praktijk. Een echte teamplayer en sparringpartner, netwerker, motivational speaker, met een goed humeur en sterk op kwaliteit, prestaties en resultaten gericht. Zij staat erom bekend dat zij geen moeilijke vraagstukken en situaties uit de weg gaat snel kan schakelen in diverse settingen en rollen als initiator, kwartiermaker, bruggenbouwer en vernieuwer Zij opereert gemakkelijk en optimaal in politiek sensitieve organisaties.

Internationaal opereert zij in Europa, Caribisch gebied en in Afrika: voor het aantrekken private investeerders, derde geldstromen en matchmaking daar heb ik vanuit mijn expertise ook gepubliceerd in de financiële special van NVZD. Zij is ook initiator geweest van diverse werkconferenties met directies en managers van gecontracteerde organisaties in de jeugd en zorg en overheid in Amsterdam. Ook initiator van internationale congressen en handelsreizen Caribisch gebied voor investeringen voor diverse politieke ambtsdragers, ontwikkelingsbanken, multinationals en publieke partijen in de profit sector.

Drs. Samuel E. Dumfries

Een zeer ervaren algemeen bioloog, onderzoeker, docent biologie en examinator.  Ook heeft hij jarenlang gewerkt als docent bij de opleiding tot verpleegkundige en is tevens werkzaam als trainer. Samuel heeft ook diverse coördinerende- managementfuncties advies en leidinggevende en projectleidersfuncties bekleedt in het onderwijs en bij het Ministerie van Onderwijs en Ministerie van Milieu en Natuur. Daarbij was hij ook jarenlang actief betrokken bij de curriculumontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs op Aruba. Hij is momenteel werkzaam op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Informatie over de diverse onderzoeken op het gebied van toxicologie is beschikbaar en purkinje cellen in de hersenen is op verzoek beschikbaar.

Mw. Drs. Evelin-Pierre L.A. DumfriesDrs. Samuel E. Dumfries
My LinkedIN Profile